top of page

composiet

aanrecht2.png

Evora Quartz® composietsteen bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is composietsteen een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en verkrijgbaar is in een scala van tinten.In een composietstenen blad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. 

werkblad-european-quartz-composietsteen-

composiet

Een keukenblad van composietsteen staat voor kwaliteit, eenvoud en gezelligheid. Niets staat een lange gezellige avond met vrienden, en bovenal lekker eten, nog in de weg! En door de vele spraakmakende kleuren en structuren past een composietstenen keukenblad in vrijwel elke keuken.  

afwerking en eigenschappen

Voor het oppervlak zijn er verschillende afwerkingen: gepolijst, gezoet, silt, antique en wave. Elke afwerking geeft een heel eigen sfeer aan het blad.  Composietsteen is ook ideaal voor wastafels, vensterbanken en tafelbladen.

Eigenschappen Composiet

natuurlijke uitstraling

100% watervast

krasbestendig

hygiënisch 

hitte bestendig

onderhoudsarm

veel kleuren

zeer gemakkelijk in gebruik

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen, en kalkplekken kunt u behandelen met een wonderspons en natuurazijn.

bottom of page