top of page
radiatoren
douches

We nemen graag de tijd voor een ontspannen of juist stimulerende douchepartij. Wilt u de luxe van een wellnesscabine, zo’n makkelijke walk-in of inloopdouche of is een kleine douchecabine al voldoende?

keuzes

Er is keuze uit verschillende soorten douches, ga daarom eerst na wat u belangrijk vindt bij het douchen. Maak douchen zo aantrekkelijk als u zelf wilt! We douchen graag en vaak en stellen steeds meer eisen aan de douche. De keuze is dan ook enorm; van douchecabines tot inloopdouches en van douches voor twee personen tot een massagedouche. Bedenk ook wat voor soort douchekop u wilt, wat voor (thermostatische) kraan, wel of geen massagejets, het materiaal van de douchewand, de vorm van de douchebak en bepaal tot de grepen aan toe het uiterlijk

Cabine in vele varianten

De douchecabine kent een eindeloos aantal opstellingsvarianten, geschikt voor bijna elke situatie. Kwartrond, in een nis, met hoekinstap, als vijfhoek of geheel rond. Ook een op maat gemaakte cabine met speciale uitsneden, bijvoorbeeld aansluitend op uw schuine dak, behoort tot de mogelijkheden. Oorspronkelijk is de douchewand bedoeld als spatscherm, maar tegenwoordig worden ze ontworpen als sfeerverhogende meerwaarde in de badkamer. Erg trendy dit moment zijn de profielloze exemplaren; strak en gemakkelijk bij het droogwissen en het onderhoud van uw panelen. Glazen panelen geven helderheid, transparantie en optische ruimte in de badkamer. Qua uitstraling zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan helder, mat of gezandstraald glas of aan decorglas met structuur.

Inloopdouche

Een ontwerp dat we op het moment veel zien is de inloopdouche. Populair vanwege het eigentijdse en minimalistische uiterlijk, maar ook uit praktisch oogpunt biedt deze douche veel voordelen. Ideaal is dat u met de inloopdouche makkelijk kunt afwijken van de bestaande afmetingen. Dit biedt voordelen voor elke ruimte, ook de kleine badkamer. Zo kunt u immers uitgaan van de beschikbare ruimte. Wilt u graag met twee personen tegelijkertijd douchen en u hebt er de ruimte voor, dan is het aan te raden om ook te kiezen voor twee hoofddouches.

Als liefde een warme douche is, kan de kraan dan warmer?

bottom of page