top of page
häcker

Keukens van Häcker zijn luxe kwaliteitskeuken met vele extra's

Häcker produceert moderne inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design en die bovendien lang meegaan.

häcker

Häcker  is één van de beste keukenmerken uit Duitsland. Modern en klassiek design, dat aan de hoogste eisen op gebied van kwaliteit, functionaliteit en design voldoet.

kwaliteit

De naam HÄCKER KÜCHEN staat voor betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Onze goede marktpositie hebben wij naast de goede resultaten van onze verkoop- en productieafdelingen en de moderne, nieuwe ontwikkelingen in eerste instantie te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten.

De belangrijkste doelstellingen waarop ons kwaliteitsbeleid is afgestemd, zijn de klantgerichtheid, de hoogste kwaliteit en de continue verbetering. Wij willen onze klanten niet enkel tevreden stellen, maar wij willen de onze klanten enthousiasmeren.

Iedere ruimte is anders – des te belangrijker is absolute vrijheid bij de planning.

classic/art

Het prijsbewuste keukenconcept

Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in verschillende stijlen aan. Met ons product „classic“ heeft u geweldig veel verschillende mogelijkheden wat betreft samenstelling, inrichting en accesoires. Dankzij de vele vernieuwende functies wordt koken tot een echte belevenis. Uitgaande van de klassieke onderkasthoogte van 72 cm staan oneindig veel kastmaten en verschillende plinthoogten ter beschikking. Stel uw unieke keuken geheel naar uw eigen wensen en eisen samen. Door het hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materiaal zult u lang plezier hebben van uw keuken. Ook wat prijskwaliteitverhouding betreft, zijn er veelzijdige, individuele oplossingen voor iedere eis.

Het greeploze design maakt de argumenten voor classicART compleet. Moderne, heldere keukenontwerpen met greeploze oplossingen volgen de trend naar strakke lijnen en plaatsen deze betaalbare keuken in een interessant daglicht. Daardoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden op het gebied van kook- en woonruimte. 

systemat/art

Het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Ons uitgekiende systeem met het variabele, duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud van breedtes, dieptes en hoogtes maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk. Zwaar belastbare en gemakkelijke, volledig uittrekbare elementen, bijzondere schap- en kastoplossingen met geïntegreerd verlichtingsconcept en een pientere binneninrichting zorgen voor optimale opbergruimte. Onze individuele oplossingen voldoen aan de hoogste eisen die aan design en functie kunnen worden gesteld en maken onze keuken tot het middelpunt van onvergetelijke tafelgeneugten. Een ruimte voor het moderne leven. De moderne keukenarchitectuur houdt rekening met nieuwe, individuele manieren van wonen en inrichten

bottom of page