1/1
plafonds

De badkamer is een vochtige plaats door al het baden en douchen. Het is belangrijk om in de badkamer te kiezen voor een vochtbestendig plafond. Een plafond maakt de badkamer compleet.

plafonddelen

Deze zorgen voor een optisch perfect optreden, houden bij de juiste isolatie de warmte in de ruimte en dragen met hun strakke lijnen bij aan de optimale vormgeving.

ideaal 

Vaak wordt het plafond over het hoofd gezien als het gaat om het compleet inrichten van de nieuwe badkamer. Dat is erg jammer, want een mooi plafond draagt bij aan de uitstraling van uw badkamer. De uitstraling van het plafond wordt bepaald door het materiaal: MDF, stucwerk, een spanplafond of een aluminiumplafond. Naast uitstraling voorkomt een plafond bovendien schimmelvorming. 

Een stijlvolle plafondbekleding,  plafonddelen of stucwerk"

licht en geluid

Door van te voren goed na te denken over de verlichting, loopt uw achteraf niet tegen verrassingen aan. Het maken van een verlichtingsplan is dan ook een aanrader. Spotjes in het plafond geven een mooie verlichting. Te dimmen plafondspots maken de ruimte nog sfeervoller. Tijdens het tandenpoetsen kunt u het licht iets feller zetten en tijdens het badderen dimt u het licht om nog meer te ontspannen.
Naast spotjes kunnen er ook luidsprekers verwerkt worden in het plafond. Muziek in de badkamer verhoogd de sfeer en zorgt voor extra ontspanning of een krachtige start van de dag.

contact


Voor uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers.
U kunt ons telefonisch of per email bereiken:

Studio Biesbos
Bolstrastraat 2, 4251LK Werkendam,
T: 0183-504773, F: 0183-505669
E: info@keuken-sanitair-biesbos.nl

nederland

Natuurlijk bent u ook, met of zonder afspraak,
van harte welkom in onze showroom.

Dinsdag t/m donderdag | 09:00 - 18.00 uur
Vrijdag (koopavond) | 09:00 - 21.00 uur
Zaterdag | 09:30 - 16.00 uur

Studio Biesbos is op zondag en maandag gesloten.