Trends spotten op de ISH beurs!

Dé vakbeurs voor de sanitairbranche vindt dit jaar – wederom - plaats in

‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein.

De ISH noviteitenshow biedt een compleet overzicht van alle Nederlandse sanitairnoviteiten van de ISH Frankfurt.

In 2019 kunnen we niet om twee badkamertrends heen: Raw en Classic. De Raw badkamer ademt rust uit; weelde en wellness voeren hierin de boventoon. In Classic herleven de warme retrokleuren met een nieuw gevoel van grandeur en glamour.

Veel zwart

De Impact van een badkamer waarin krachtige zwarttinten worden gebruikt is ongeëvenaard; deze nieuwste interieurtrend is geïnspireerd op de robuuste industriële lok van weleer. Zwart is een krachtige, elegante en luxe kleur. Het laat de vormen beter uitkomen en accentueert contrasten. Zwart straal bovendien energie en vitaliteit uit.

Hotel chique

Het gevoel van luxe wanneer je jezelf trakteert op een hotelovernachting. Even wegzakken in het royale bad en de dag van je laten afglijden. ‘Do not disturb’ op de deur, de dikke witte handdoeken liggen al klaar… Dát gevoel halen steeds meer mensen in huis. Hotel Chic is de badkamertrend waar je van blijft genieten.

Oplossing voor kleine badkamers

Sealskin introduceert unieke inloopdouches, óók voor de kleinere badkamer. Deze moderne inloopdouches zijn buitengewoon praktisch in gebruik; tijdens en óók na het douchen. De unieke inloopdouches van Libero 4000 zijn namelijk na gebruik volledig op te bergen en bieden zo ruimte voor de rituelen na een heerlijke douche. Door de positie van het intelligente scharnier vouwt de inloopdouche weg, zonder dat de glaswand tegen de kraan aan stoot. De kraan is netjes ‘verborgen’ achter het glas.

De inloopdouches beschikken over een doordachte auto-close scharniertechniek, waardoor de douche altijd in een perfect rechte lijn staat. De geïntegreerde parkeerfunctie in de scharnierarm houdt de douche, wanneer deze opgeborgen is, netjes op zijn plaats.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

contact


Voor antwoorden op uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers.
U kunt ons telefonisch of per email bereiken:

Studio Biesbos
Bolstrastraat 2, 4251LK Werkendam,
T: 0183-504773, 
E: info@keuken-sanitair-biesbos.nl

nederland

Natuurlijk bent u ook, met of zonder afspraak,
van harte welkom in onze showroom.

Dinsdag t/m donderdag | 09:00 - 18.00 uur
Vrijdag (koopavond) | 09:00 - 20.00 uur (ivm coronamaatregelen) 
Zaterdag | 09:30 - 16.00 uur

Studio Biesbos is op zondag en maandag gesloten.