top of page
toiletten

Het toilet; een absolute voorwaarde in de badkamer. Tegenwoordig hoeft het ook geen storend element meer te zijn, de vormgeving kan helemaal worden afgestemd op het nieuwe badkamerinterieur. Elementen als bedieningsgemak, stijl, hygiëne en zitcomfort spelen allemaal een belangrijke rol bij het uitzoeken van een toilet.

spoelsystemen

Achter de panelen zitten verborgen technieken: fluisterstille spoelsystemen en waterbesparende bedieningen. Een goede zaak voor het milieu en uw portemonnee zijn de zogenaamde dual-flush toiletten. Met behulp van het bedieningspaneel kan gekozen worden voor een spoelbeurt met zes liter water (grote boodschap) of drie liter (kleine boodschap). Met een spoelonderbreker kunt u zelf bepalen hoeveel water er per spoeling verbruikt wordt: één keer drukken en het spoelen stopt.

urinoir

Het urinoir zien we zowel in een- en tweepersoons mannenhuishoudens als gezinnen met jongens. Hygiëne is een belangrijk argument. De meeste mannen geven er toch de voorkeur aan om staand te plassen en met een urinoir is de kans op spatvlekken aanzienlijk kleiner. Bovendien neemt een urinoir weinig ruimte in beslag en kan met twee liter water per spoelbeurt worden volstaan.

bidet

De bidet zien we vaak als schoonmaakmogelijkheid in hotels, maar ook thuis is het een hygiënisch gebruiksmiddel. Deze overbrugging tussen toilet en bad is bedoeld om het onderlichaam te wassen.

Het toilet; een absolute meerwaarde in de badkamer.

Tegenwoordig hoeft het toilet geen storend element meer te zijn, de vormgeving kan helemaal worden afgestemd op het nieuwe badkamerinterieur.

douche wc

Innovatie in sanitairland: een wc met ingebouwde bidetfunctie. Het ziet er uit als een normale wc, maar als u klaar bent, wordt u met een lichaamswarme straal gereinigd. Daarna zorgt een ingebouwde föhn dat het weer op comfortabele wijze wordt gedroogd. Het toppunt van luxe.

bottom of page