top of page

toplaminaat

aanrecht2.png

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. En de bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw interieur en smaak ‒ én uw budget. Een Toplaminaat keukenblad bestaat uit een 2 tot 10 cm dik basisblad waarop een HPL-toplaag is aangebracht. HPL staat voor High Pressure Laminate, en is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder zeer hoge druk zijn samengeperst. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greenpanel. 

Toplaminaat_Dekker_monochrome_black_topl

toplaminaat

Tijd voor elkaar en goed eten zijn belangrijk, maar er is veel te doen en te zien in de wereld. Kies daarom voor een praktisch en eenvoudig TopLaminaat blad. De keuken is immers doelmatig, van deze tijd, en voor iedereen. Maar de kleur, die past dan weer precies!

afwerking en eigenschappen

TopLaminaat is beschikbaar in vele kleuren en past dus in iedere keuken. De bladen zijn verkrijgbaar met een waterkering of een rechte, doorgeronde of speciale randlijst. De collectie speciale randlijsten is bijzonder uitgebreid. Deze lijsten zijn vervaardigd van aluminium of kunststof, en verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de bladen. Er zijn ook randlijsten met een rvs- of houtdessin. De meeste randlijsten zijn verkrijgbaar in 20 tot 62 mm hoog; de kunststof randlijsten zelfs tot 98 mm hoog. Zo creëert u met een TopLaminaat keukenblad precies de sfeer in uw keuken die u voor ogen heeft.

Eigenschappen Toplaminaat

uitgebreid kleurassortiment en vele decors

grote keuze aan randafwerkingen

nagenoeg onbeperkte mogelijkheden

geen onnodige zichtbare naden 

watervast (bij multiplex)

geïntegreerde en onderbouwspoelbak mogelijk

beste prijs - kwaliteitsverhouding

zeer hygiënisch vanwege gesloten oppervlak

praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kunt u verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel of groene zeep. Zo nodig laat u dit enige tijd intrekken, en vervolgens spoelt u de plekken na met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton. 

bottom of page